Pleskanje ali polaganje tapet

Druga barva sten lahko radikalno spremeni videz vašega doma, in to ne da bi vas takšno vlaganje veliko stalo. Barva lahko namreč na drugačen način poudari obstoječo notranjo opremo ter celo poljubno spremeni vtis, ki ga ta daje. V zadnjem času pa so spet postale zelo priljubljene tudi tapete. Trenutno je v prodajalnah na voljo toliko različnih stilov, da boste zagotovo našli takšnega, ki bo vaš dom osvežil in popestril.

blue_painting_ceiling.jpg

Blazine, zavese, prekrivala

Najboljše je, če enkrat za vselej kupite izredno kakovostno sedežno garnituro ali posteljo, nato pa po želji menjate le dekorativne blazine in prekrivala ter tako nekoliko spreminjate njen videz. Poceni pa lahko zamenjate tudi zavese - še posebno, če vam ustrezajo sedaj tako priljubljene tanke in prosojne.

modern_bedroom_ideas3.jpg

Cenovno dostopna umetniška dela

Umetnije lahko korenito spremenijo vzdušje vsake sobe ter učinkovito v eno povežejo elemente notranje opreme. Čeprav visoka umetnost po navadi tudi veliko stane, pa obstajajo cenovno dostopni načini, kako lahko svoj dom polepšate z lastno pašo za oči. Kupite lahko delo neuveljavljenega umetnika ali pa enostavno uokvirite lep poster ali fotografijo. Če ste umetniško nadarjeni, se lahko sami lotite poslikave sten ali stekel.

gansevoort_hotel_living_room.jpg

Staro bogastvo

Brskanje po bolšjih sejmih in starinarnicah kakor tudi ustreznih spletnih prodajalnah lahko vzame veliko časa, toda vložen trud je lahko nagrajen z neverjetnimi povsem unikatnimi predmeti in kosi pohištva, ki vas bodo prevzeli. Bodite pa pripravljeni, da boste morali svojo najdbo verjetno nekoliko popraviti in prebarvati.