Obletnico priloge Moj dom bomo zato primerno zaznamovali skupaj z vami, našimi zvestimi bralci in oglaševalci, kajti, kot radi poudarjamo, bistvo uspešnosti priloge je predvsem v usklajenosti dela uredništva, oglaševalcev in bralcev v iskanju rešitev, ki nazadnje zadovoljijo interese vseh. Praznovali bomo v torek, 24. maja, od 16. ure naprej na Gospodarskem razstavišču. V tiskani prilogi Moj dom najdete kupon, s katerim se lahko prijavite na naše družabno srečanje.

O praznovanju 15. obletnice priloge Moj dom vam bomo več zaupali v prihodnji številki, že danes pa vas vabimo, da nam s krajšim zapisom sporočite, kdaj in kako vam je bila naša priloga Moj dom v pomoč tako pri vašem konkretnem delu kot pri odločitvi, katerega mojstra izbrati pri zahtevnejših opravilih. Sporočite nam, kaj vam je v prilogi všeč in kaj pogrešate, da Moj dom skupaj še izboljšamo.

Na mnenje naših bralcev smo vedno prisegali in to počnemo tudi danes. Zato vas vabimo k sodelovanju, da bomo našo in vašo prilogo v prihodnje še izboljšali. Pišite nam na naslov: Dnevnik, d.d., Uredništvo priloge Moj dom, Kopitarjeva 2, 1000 Ljubljana.

Prvo številko priloge Moj dom lahko prelistate tukaj.