Dom, ki je namenjen uživanju, ne razkazovanju

Slavni igralec Jack Nicholson je na tržišče postavil svoj 4,25 milijonov dolarjev vreden dom, v katerem je živel kar trideset let, čeprav je medtem nastopal v nešteto filmskih uspešnicah ter bil kar dvanajstkrat nominiran za oskarja ter ga enkrat tudi dobil.

Toda velik uspeh igralca očitno ni pokvaril. Še vedno je stanoval v vili, ki je sicer izredno udobna in prijetna, vsekakor pa ni pretirano bleščeča ali ekstravagantna. Njen luksuz ni v pretiravanju ali razkazovanju, temveč v njeni izjemni funkcionalnosti.

le3d92443_m11o.jpg

Morje, zelenje in masažna kad

Vila je obdana z bujnim zelenjem, šumečim oceanom na eni strani ter belimi gorami na drugi. Mir in lepoto njene okolice lahko igralec uživa na veliki terasi, ob kateri je tudi igralnica za otroke; ima pa še pokrit steklen prostor, kjer se lahko sprošča v slabem vremenu. Očitno zelo uživa tudi v rekreaciji, saj je na 215 kvadratnih metrov velikem zemljišču igrišče za košarko, tenis in golf ter bazen. V okrilju narave pa je tudi velika masažna kad.

le3d92443_m0o.jpg

Rustikalna idila

Sama hiša ima eno nadstropje, tri spalnice in dve kopalnici ter prostore za služinčad. Posnema estetiko tako imenovanih ameriških rančev ter ima temu primerno nekoliko rustikalno notranjo opremo. Toda poglejte malo bolje in videli boste nešteto detajlov – francoska vrata, odprt kamin, obložen s kamenjem, prava lesena tla. V ločeni hišici pa so na voljo tudi prostori za goste. 

le3d92443_m10o.jpg

Več fotografij zanimivega doma znanega igralca si lahko ogledate v fotogaleriji.