Kovinsko pohištvo

Ko izbirate pohištvo, se odločite za moderen minimalističen stil, predvsem pa za čim tanjše kovinske kose. Ti namreč delujejo veliko bolj lahkotno, zaradi svojih tanjših linij pa dajejo občutek večjega prostora. Elegantna kovinska postelja denimo daje občutek, da je prazen veliko večji del stene, kot je v resnici.

cbrp1059_r4.jpg

Pogradi

Največ prostora v vsaki spalnici sicer zavzema postelja, zato se, posebno če denimo opremljate majhno otroško sobo, brez dvoma odločite za veliko bolj praktične pograde. Danes so namreč na voljo tudi različice, ki imajo povsem moderen in zanimiv videz. 

vgradna_omara_3.jpg

Vgrajene omare z drsnimi vrati

Druga težava pa je po navadi, kako organizirati prostore za shranjevanje, ki so prav tako lahko zelo veliki. Vsekakor priporočamo, da se odločite za vgrajene elemente, ki zavzemajo prostor od tal do stropa; mogoče pa je najti tudi postelje, ki vključujejo predale. V njih lahko denimo pospravite oblačila, ki trenutno niso aktualna. Pa tudi ogledalo naj bo denimo del vrat omare, nekaj dodatnega prostora pa lahko prihranite tudi, če se odločite za drsna vrata, ne pa za tista, ki se odpirajo navzven.