Jedilna miza

Se tudi na vaši mizi, ki bi morala biti namenjena obrokom, nabirajo ključi, knjige, časopisi, daljinska upravljala in hrana oziroma vse, kar vendar morate nekam odložiti. Rešitev je, da nekaj pospravite vsakič, ko pridete mimo, predvsem pa, da nekam postavite košarico, v katero boste lahko odlagali manjše stvari, ki se sicer nabirajo povsod po stanovanju.

Miza ali polica v hodniku

Tu naj bi stale samo stvari, ki jih potrebujete, preden odidete ven, toda ker je lokacija tako priročna, se v njej vedno znajde še marsikaj drugega. Rešitev je, da v hodnik postavite površino za odlaganje, ki je čim manjša, tako da na njej niti ne morete pustiti veliko predmetov. Zraven pa lahko postavite tudi koš za papir ter tako takoj odvržete kupe reklamne pošte, ki je ne potrebujete.

1_23_09hallway4.jpg

Predal v kuhinji

Vsaka kuhinja ima predal, kamor se odlagajo različne malenkosti, kot so škarje ali vrvice, toda vse prevečkrat postane tako napolnjen, da v njem sploh ni mogoče več kar koli najti. Da bi vzpostavili nekaj reda, vanj postavite manjše pladnje ali košarice, vsak del pa naj ima tudi določeno namembnosti.