Določite stil

Ko opremljate majhne prostore, je ključno, da vnaprej določite, kakšen bo njihov videz. Še posebno, če imate majhen proračun, si namreč ne morete privoščiti napake, pa tudi sicer bo kopalnica delovala lepše, če bo urejena skladno. Tako pohištvo kot tudi tehnika in dekoracija naj se torej ujemajo.

Prenavljajte po malem

Ni vam potrebno prenoviti celega prostora, saj velik vtis pusti že nekaj manjših ter cenovno veliko bolj ugodnih sprememb. Zamenjajte denimo pipo in glavo za prhanje ali pa kupite povsem nove brisače.

 

small_bathroom_designs_picture.jpg

Vedno pazite na stene

Sveža barva je resnično najcenejši in najbolj učinkovit način, kako lahko povsem spremenite videz vsakega prostora. Preizkusite lahko tudi nenavadne barve – denimo trenutno moderne barve zlata, srebra in brona, ali pa pričarate črte. Nedavno smo vam predstavili tudi zanimiv rezultat, ki ga dobite, če barvo nanesete z gobo.

Ne pozabite na dekoracijo

Tudi dekoracija je poceni način, kako hitro polepšati videz prostora. Vedno si lahko namreč privoščite nekoliko bolj posebno ogledalo ali pa poleg njega obesite uokvirjene fotografije. V kot lahko postavite sobno rastlino, ki dobro uspeva v vlažnem okolju, na pult pa prozorno vazo z dišečim sveže rezanim cvetjem.