Kakovostni predalnik v prevladujoči barvi

Predalnik poskušajte uskladiti s preostalo notranjo opremo svojega stanovanja. Samo tako namreč ne bo preveč izstopal. Izberite ga v prevladujoči barvi domovanja, lahko pa naredite celo prav nasprotno – odločite se za povsem kontrastno barvo. Poleg tega bo najmanj pozornosti pritegoval predalnik čim bolj kakovostne izdelave.

carlton_4_drawer_mid_chest.jpg

Povsem prilagojen vašim potrebam

Preden kupite predalnik, natančno premislite, kaj boste v njem sploh shranjevali: večja oblačila, kot so pižame, majice in spodnje perilo, ali manjše dodatke. Na voljo so namreč tudi predalniki s predali, ki so razdeljeni na manjše dele. Če pa takšnih predalov niste našli, lahko vanje morda umestite lične žičnate košarice.

Posebno v kuhinji je izjemno velika prednost, če vam podjetje lahko predale izdela po vaših merah. Tako lažje razporedite različen jedilni pribor, kuhinjske pripomočke, krpe, plastične posodice s suho robo... Dobra organiziranost pa pomeni, da vam ni treba prevrniti celega predala, da bi med našli kuhalnico, ki se je skrila med druigim priborom.

predalnik.jpg

Unikatni način dekoracije

Če želite, da je vaš predalnik nekoliko bolj unikaten in drugačen, vam predlagamo, da se odločite za povsem bleščeče belega. Nekaj posebnega so tudi takšni, ki dajejo vtis starosti in obrabljenosti. Morda pa vam ga lahko celo povsem po vaših idejah steše tudi nadarjen mizar.