Nepremičnine omejene izdaje

Oseminšestdeset milijonov dolarjev vredna investicija bo stala v filipinskem mestu Makati in bo imela kar dvainpetdeset nadstropij; predsednik nepremičninske družbe Century Properties pa je njena domovanja, ki naj bi bila za vselitev pripravljena leta 2015, že označil za nepremičnine omejene izdaje, ki naj bi si jih vsak želel v svoji zbirki.

milano_residences_versace_homes_hkhth_2064.jpg

Znamka Versace se sicer že nekaj časa ukvarja tudi z izdelavo notranje opreme in notranjim opremljanjem, zato to zanjo ne bo prevelik skok vstran. V svojem sedaj že izredno slavnem elegantnem in prepoznavnem stilu bodo opremili skupne hodnike in prostore, ki vključujejo bazen, park, telovadnico, knjižnico in center za wellness.

Kupcem stanovanj pa bo nato na voljo tudi izbira pohištva za spalnice, dnevne sobe in jedilnice iz Versacejeve linije. Njihova notranja oprema je sicer že znana po tem, da je izdelana iz najbolj kakovostnih materialov, da je udobna in luksuzna, poleg tega pa še umetelno izdelana in polna zanimivih detajlov.

Luksuzna notranja oprema

milano_residences_by_versace_in_manila_bathroom_52.jpg

Glavni motiv opreme luksuzne stolpnice bo njihov grški vzorec, ki so ga uporabili tudi v svoji najnovejši kolekciji oblačil; sicer pa bo stavba tudi izredno prostorna – ogromne sobane bodo imela celo enosobna domovanja, na voljo pa bodo še dvo- in trosobna. Za arhitekturno podobo stolpnice in njenih stanovanj bo zaslužno še eno zelo cenjeno in večkrat nagrajeno podjetje, in sicer mednarodni arhitekturni biro Broadway Malyan.

picture7.jpg

Podrobne načrte stolpnice in njene opreme si seveda lahko ogledate le na prej dogovorjenem sestanku.