Dekorativne nalepke

Če ste se svojih vrat naveličali, vendar ne želite ravno kupiti novih, so na tržišču na voljo posebne dekorativne nalepke za vrata, ki lahko njihov videz v hipu spremenijo. Namestimo jih hitro in preprosto, le pazljivo morate slediti priloženim navodilom ter poskrbeti, da so vrata, na katera jih boste nalepili, ravna in dobro očiščena. Na mokro ali umazano površino se namreč nalepka ne bo ravno dobro prijela. Takšne nalepke so odporne na vodo in ne bledijo pa tudi fizično jih ni mogoče kar tako uničiti. Njihova pomanjkljivost je le, da so uporabne samo enkrat in jih ni mogoče več odlepiti in nalepiti kam drugam.

eiffel_door_ajfelova_vrata_bg.jpg

Folije, ki dajejo videz prefinjenega lesa

Če nimate dovolj denarja, da bi kupili vrata iz pravega lesa, si zagotovo lahko privoščite folijo, ki njegov videz zelo prepričljivo oponaša. Folija je sicer lahko tudi enobarvna ali pa bleščeča, toda priporočljivo je, da vam jo namesti mizar, saj bo tako zagotovo držala veliko dlje, kot če bi se z lepljenjem trudili sami. Takšne folije so še veliko bolj trpežne kot prej omenjene nalepke ter se zlepa ne obrabijo.

1004192004_20.jpg

Nove zanimive kljuke

Videz vrat bo takoj lepši tudi, če boste namestili nove kljuke. Lahko ste prepričani, da jih bodo opazili vsi vaši obiskovalci, zato najprej zamenjajte kljuke, ki vodijo od vhodnih vrat do dnevne sobe. Te po navadi tudi najpogosteje uporabljamo. Najboljše kljuke so narejene iz nerjavečega jekla, aluminija ali plastike. Zanimiv detajl pa so kljuke v obliki kristala ali z nekoliko rustikalnim pridihom. 

zinc_alloy_door_handles_zlh_100.jpg

Več lepih in zanimivih vrat pa si lahko ogledate tudi v naši fotogaleriji.