Uporabite pladnje

Pladnje po navadi uporabljamo za postrežbo, vendar pa so na mizici ali predalniku lahko tudi v lep okras. Vanje shranite manjše stvari: denimo ključe ali daljinski upravljalnik, lahko pa nanj postavite tudi knjige ali vazo s cvetjem. Posebno priporočamo pladnje živih barv.

decor_hermes_orange_box2.jpg

Uokvirite otroške umetnije

Izberite nekaj najljubših otroških risb ter nekaj starih družinskih fotografij, jih uokvirite in obesite. Njihove barve lahko uskladite z barvo svojega interjerja.

frame_children_s_artwork1.jpg

Odstranite preproge

Morda lahko iz katerega prostora odstranite preprogo. Tudi kamnita ali lesena tla so namreč izredno lepa. Lahko pa preprogo nato postavite na kakšno drugo, povsem nepričakovano mesto: denimo na balkon ali teraso.

wood_floors.jpg

Okrasite prostor s knjigami

Vzemite knjige, ki jih imate, pa naj bodo o umetnosti, kuhanju, vrtu ali literaturi. Nekaj jih položite na tla in nanje postavite cvetlične lončke, nekaj pa jih lahko uporabite kot kavno mizico. Kuharske knjige zložite v kuhinji.

decorate_with_books_homedit.jpg

Pripeljite naravo

Sobne rastline in vaze s cvetjem v trenutku polepšajo vsak interjer. Na voljo vam je pisana paleta lončnic, ki jih izberite glede na svetlobo v prostoru in svoje "cvetličarske" sposobnosti. Rezano cvetje naj bo v barvah, ki lepo dopolnjujejo notranjo opremo in dekoracijo.

homes_paris_inpsired_pebble_beach_1_0409_lg.jpg

Spremenite barvo

Prepleskate lahko samo strop ali eno steno ali vhodna vrata. Če ste ustvarjalni, lahko na stene morda naslikate geometrijske ali cvetlične vzorce. Prebarvate lahko tudi staro pohištvo, vendar pazite, da boste površine primerno pripravili. Nasvete poiščite v centrih za domače mojstre.

sealike_bedroom_by_rostyk.jpg