Boljši delovni pogoji

Podjetje je svoj proizvod poimenovalo steklena veranda; je pa resnično odlična rešitev za ustvarjanje bivalnega prostora na vašem vrtu. Takšna razširitev doma sicer ni poceni, toda zelo hitro izjemno poveča kakovost vašega bivanja. Poleg tega jo lahko ob lepem vremenu tudi odpremo, s čimer omogočimo dobro prezračevanje.

glass_verandas_office_2.jpg

Podobne stvaritve seveda prodajajo tudi drugi proizvajalci, zato smo za vas poiskali nekaj nasvetov, ki jih je dobro upoštevati ob nakupu. Predvsem se prepričajte, da so konstrukcije dobro zaščitene proti rji. Težava z rjavenjem namreč ni samo, da poslabša videz hiše, temveč tudi, da lahko sčasoma konstrukcijo celo spremeni v človeku nevarno. Najboljša rešitev je izbira aluminija, ki ne rjavi; sicer pa je treba kovino redno premazovati proti rji. Prav tako je pametno izbrati laminirano steklo, ki zelo otežuje možnost vloma ali razbitja.

Profesionalna montaža

glass_verandas_office_4.jpg

Predvsem pa naj vam steklene stene namesti podjetje, ki vas je prepričalo s svojo profesionalnostjo. Dobro nameščen steklen prostor vam lahko namreč služi prav do konca vašega življenja, slabo opravljeno delo pa pomeni nenehna popravila: od strehe, ki pušča, do barve, ki se lušči.