Misel, ki spremlja snovanje vsakega kosa pohištva iz rok Stillesovih mojstrov, ostaja nespremenjena od samih začetkov - pohištvo je več kot izdelek, ki ga kupimo in postavimo v prostor; pohištvo je naš življenjski sopotnik. Izzivi, kako ustvariti pohištvo, ki ga odlikujejo eleganca, udobje in brezčasnost, pa so njihova glavna vodila v vsakodnevnem ustvarjanju.

V razstavno-prodajnem salonu, ki se razprostira na več kot 500 m2, Stilles predstavlja tisto, kar s strastjo ustvarja že več kot 66 let – visoko kakovostno pohištvo, ki nudi tako udobje kot tudi eleganco. Na ogled so klasične kolekcije Barok, Beli Barok, Barocco, Bidermajer, Empire ter Prestige; prvič pa je slovenski javnosti predstavljena tudi nova, moderno klasična kolekcija Memento, ki je na pohištvenem sejmu v Skopju marca prejela prvo nagrado v kategoriji jedilnic.

p11_5749.jpg

Neposredne izkušnje pri delu s kupci so v današnjem času najpomembnejše, saj so način za prilagajanje ponudbe potrebam in željam kupcev. Kupcem bodo v novem prodajnem salonu tako na ogled redne kolekcije, vendar pa tudi celostno svetovanje, od priprave projektov po njihovih željah pa do same izdelave in montaže, bodisi pohištva v klasičnih linijah, kot tudi v izrazito modernem stilu. V salonu se bodo kupci lahko naročili tudi na posvetovanje z arhitektom.

Več o stilnem pohištvu si preberite tukaj.