Preden raziščete še druge načine shranjevanja, pa vam vseeno svetujemo, da vse svoje stvari najprej pregledate in zavržete ali podarite tiste, ki jih niste uporabili že eno leto ali več. Prav tako svojo lastnino razdelite na takšno, ki jo potrebujete vsak dan, takšno, ki jo potrebujete dvakrat tedensko, samo ob vikendih in tako naprej.

Zabojniki za shranjevanje

Kupite lahko najrazličnejše zabojnike za shranjevanje: izbirate lahko med različnimi velikostmi in oblikami pa tudi različnim dizajnom. Manjše stvari pospravite v manjše zabojnike, velike pa v večje. Pred nakupom pa premislite tudi, kam boste zabojnik pospravili in temu primerno določite njegovo velikost. Zabojnike za shranjevanje zimskih stvari denimo pospravite tudi v klet, garažo ali pod posteljo.

living_room_storage_containers.jpg

Vreče za perilo

Vreče za perilo uporabljajo tisti, ki v svojem domu nimajo pralnega stroja. Vendar pa so na pogled lahko tako lepe, da jih lahko kupite tudi za shranjevanje. Vanje lahko pospravite spodnje perilo, nogavice ali brisače.

Privlačne košare

Različne manjše stvari lahko pospravite v lepo spletene košare in košarice, ki jih nato postavite na predalnik ali v kot. V košarah shranjujte rute in šale ali kape in rokavice.

bathroom_storage_options.jpg

Kljuke za obešanje

Kljuke za obešanje namestite na vrata, po navadi pa so dovolj močne, da lahko držijo tudi obešalnik z nekaj kosi oblačil. Postavite jih lahko na vsa vrata: kopalniška, spalnična, kuhinjska ali vhodna. Nanje obesite plašče, brisače in predpasnike (oziroma vse, kar potrebujete vsak dan).