Prekrasna hiša nudi resnično umirjeno in prijetno ozračje. Kar predstavljamo si lahko, kako stanovalci po napornem dnevu z veseljem prestopijo njen prag. Posebno v mestih namreč ljudje potrebujejo notranjo opremo, ki uporablja barve, ki niso samo modne, temveč jih tudi razveseljujejo, ter pohištvo, s katerim je prijetno živeti, na njem pa udobno posedeti.

Rdeča barva popestri enostaven interjer

Pohištvo in dekoracija sta bolj ali manj nevtralna, bela in preprosta, poživi pa ju kopica dodatkov v modri ali rdeči barvi. Na stenah je veliko pisanih slik, na sedežih pa dekorativnih blazin, oboje pa prostore spremeni v bolj domačne. Oglejte pa si tudi, kako rdeča barva prevladujoče moder in bel interjer skoraj neopazno naredi bolj toplega.

fresh_colors_interior_house1.jpg

Med materiali prevladuje les, in sicer takšen, ki je kakovosten, trpežen in masiven. V večini prostorov so tla obložena s parketom, večina mizic je iz lesa, po domovanju pa je razporejenih tudi nekaj tradicionalnih klopi. Včasih so ga stanovalci pustili v naravni barvi, včasih pa je prebarvan v belo, usklajen pa z vedno elegantno kovino.

Tudi ureditev vrta ni pretirana. Zelenje je bolj ali manj naravno, okolica pa prilagojena prijetnem preživljanju prostega časa na prostem. Posebno prikupno je vrtno pohištvo, ki daje popoln občutek bližine Sredozemlja.

fresh_colors_interior_house_bedroom.jpg

Več fotografij tega toplega doma si lahko ogledate v naši fotogaleriji.