Kopalnica ni le prostor, v katerem poskrbimo za svojo higieno. Je še mnogo več: namreč najbolj pomirjujoče mesto v stanovanju. Primerno urejena kopalnica lahko vsak dan sprosti vaše napete mišice, slediti morate le nekaj naslednjim idejam.

Ploščice

Čeprav je danes na voljo še veliko drugih možnosti, so ploščice enostavno najbolj ustrezna izbira za kopalnico. Ne le, da njihova hladna površina pomirja, prijetna je tudi za stopalo. Poleg tega ploščice niso drage, izbiramo pa lahko med vrsto barv in vzorcev.

21_modern_bathroom.jpg

Barve

Zakaj bi kopalnico odeli v eno samo barvo? Raje izberite več takšnih, ki vas osrečujejo in pomirjajo. Belo kopalnico lahko denimo popestrite z rdečo in črno. Ogledalo ima tako lahko črno obrobo, preproga pa je rdeča. Verjemite, da vas lahko dobro izbrane barve v trenutku naredijo bolj vesele.

Savna

Wellness dodatki niso več zelo dragi, čedalje lažji pa so tudi za vzdrževanje. Da bi bila kopalnica čim bolj sproščujoč prostor, lahko vanjo morda postavite kabino za prhanje, ki je hkrati tudi sproščujoča parna savna.

traditional_beautiful_bathroom_design_ideas_with_candles.jpg

Masažna kad

Če imate namesto prhanja raje kopeli, pa so cenovno dostopni danes tudi mnogi modeli masažnih kadi, ki vas bodo med kopanjem s svojimi curki poživljajoče zmasirali. V primeru, da je vaša kad še popolnoma uporabna in je ne mislite zamenjati, pa lahko vgradite vsaj masažno slušalko.