Ti posebni kosi vam lahko iz spalnice pomagajo ustvariti udobno in prijazno sobo, kakršno ste si vedno želeli.

Starinska omarica z vitrino

Takšne omarice po navadi najdemo v kuhinji, vendar pa lahko tudi spalnici dodajo nekaj osebnosti in domačnosti, še posebno, če so narejene iz starega ali odpadnega lesa. Takšne omarice so lepe in tudi izjemno uporabne. Izberite takšno, ki ima na dnu predale, saj jih lahko uporabite za oblačila. Na zgornjih policah lahko shranite slike, sveče, parfume… Če je del omarice zrcalo, pa lahko še preverite svoj videz, preden zapustite spalnico.

bedroom_in_black_and_white.jpg

Pisalna miza

Pisalne mize so majhne, zato se lahko lepo prilegajo v spalnico. Če v hiši ali stanovanju nimate delovne sobe, lahko pisalna miza v spalnici pričara prijeten prostor, kamor lahko sedete in zberete misli. Lahko jo tudi spremenite v toaletno mizico, tako da na steno za njo obesite zrcalo, mizo pa okrasite s šopkom rož v vazi, namizno svetilko in vašimi najljubšimi parfumi.

Kuhinjski stoli

Ali tudi vi, ko pridete domov, odvečna oblačila, torbico in druge stvari preprosto odvržete v kot spalnice? Če je tako, potem je preprost stol (ali dva stola)  prava izbira za vas. Lesen stol pobarvajte po svojih željah in ga postavite zraven nočne omarice ali vrat, da boste nanj lahko odlagali torbico, plašč, šal ali kaj drugega. Tako stvari ne bodo raztresene po tleh ali postelji, ampak bodo lepo spravljene na enem mestu.

030711stevenshortridgehousetour_image4.jpg

V svojo spalnico lahko dodate tudi vrtne stole, velike starinske stole, police s slikami in drugimi umetniškimi izdelki, klubsko mizico, korita z rožami ali obeske geometrijskih oblik, ki visijo s stropa.

Če si želite videti še več neobičajnih kosov pohištva, s katerimi lahko polepšate svojo spalnico, si oglejte našo fotogalerijo.