Preden je igralka postala to, kar je danes, je pravzaprav želela delati kot arhitektka. Arhitekturo je celo študirala, vendar pa jo je premamil filmski svet in študij je opustila. Toda njena želja po oblikovanju in prenavljanju je obstala vse do danes. Tako ji je uspelo uresničiti sanje in preoblikovala je svojo vilo v Malibuju. Pri obnovi je sodelovala pri čisto vsaki malenkosti, saj je želela, da prostor odraža ravno njen stil in okus.

courteney_cox_extras_main.jpg

Mešanica starega in novega

Notranjost je opremljena zelo enostavno in moderno; stene je prebarvala v belo barvo, v belih odtenkih pa so tudi sedežne garniture in stoli v osrednjem dnevnem prostoru. Za dekoracijo je uporabila črno barvo ter kamen in les. Kamen denimo obkroža eleganten kamin sredi dnevne sobe, ki predstavlja tudi osrednjo točko prostora. Z njim pa so obložena tudi tla v kuhinji, jedilnici, dnevnem prostoru in domači biljard igralnici. Tla v spalnici so prekrita z lesom, leseni pa so tudi določeni kosi pohištva.

courteney_cox_home_ed_0711_04.jpg

Cela hiša ni preveč natrpana in nima veliko zapletenih podrobnosti. S črno barvo so denimo poudarjeni le detajli, saj je igralka želela, da prostor ostane odprt in dokaj preprost, saj je po njenih besedah takšen tudi njen življenjski stil. Obenem pa je elegantno združila stare elemente hiše skupaj z modernimi kosi notranje opreme. Črno-bela barvna shema je na pogled prav čudovita.

courteney_extra_wm_07.jpg

Razkošni dodatki

Poleg hiše se nahajajo tudi manjše koče, namenjene gostom, tenis igrišče, multimedijska dvorana in bazen s slano vodo. Tudi zunanji videz kompleksa se popolnoma ujema z notranjostjo in okoliško naravo. Uporabljene so zemeljske barve, vgrajena pa so tudi številna okna, ki omogočajo prekrasen razgled nad oceanom in bližnjimi drevesi.

Več fotografij doma slavne igralke si lahko ogledate v naši fotogaleriji.