Najdeni predmeti

Če hočete dobiti zanimiv kontrast, lahko naravne elemente kombiniramo z drugimi. Za kamin lahko na primer uporabimo tako marmor kot les. Za dekoracijo sobe lahko uporabimo celo stara lesena vesla, ki jih prislonimo k zidu. Domov lahko prinesemo stare kose pohištva, tkanine ali pa predmete, ki smo jih kupili na bolšjem trgu.

93b62_new_decorating_design_with_natural_elements_4.jpg

Les in kmečki elementi

Za dekoracijo lahko uporabimo veje, kamne in les. Za bolj rustikalni pridih lahko na steno kot okrasno skulpturo obesimo kmečke vile. Lepoto narave lahko uporabimo vsepovsod. Omarico iz hrastovega lesa okrasimo s korenino, ki smo jo našli v gozdu. Les lahko uporabimo tudi kot podstavek za svetilko in okvirje slik z naravnimi motivi.

Rože lahko postavimo v različne steklene vaze. Dopolnimo jih z zelenjem in mahom. Za bolj eklektičen videz naj bodo predmeti različnih velikosti in struktur. Manjše vaze z vejicami lahko tudi obesimo na steno.

d0232_new_decorating_design_with_natural_elements_2.jpg

Barve in pridih morja

Naplavljen les, morska trava, najdene školjke in morske zvezde, predmeti v morskem stilu – tudi počitnice na morju so lahko vir navdiha. Predmete iz narave lahko kombiniramo z drznimi živimi barvami. Leseno stojalo za sveče na primer postavimo na živo oranžno mizo.

Če želite še več idej, kako lahko polepšate svoj dom z naravnimi elementi, si oglejte našo fotogalerijo.