Do 57 odstotkov Evropejcev za čiščenje svojih domov poleg sesalnika uporablja tudi metlico za prah za čiščenje ozkih predelov in občutljivih površin, ki jih sesalniki običajno ne morejo doseči. To pomeni, da čiščenje zahteva dva koraka: enega za sesanje in drugega za odstranjevanje prahu. Več kot 90 odstotkov potrošnikov, ki so jih o tem povprašali pri Electroluxu, je povedalo, da bi z veseljem združilo ti dve ločeni dejavnosti. To pomeni, da bi metlico za prah uporabljali tudi tisti, ki je sicer ne uporabljajo redno, če bi jim le bila vedno pri roki.

electrolux_1.jpg

Sesanje in odstranjevanje prahu hkrati

Electrolux je združil dva tesno povezana postopka čiščenja v eno – sesalnik Dust & Gone. Sedaj lahko v eni potezi odstranjujete prah in sesate, kar vam dopušča več prostega časa za različne aktivnosti v zaposlenem vsakdanjiku.

S svojo sposobnostjo upogibanja lahko Dust & Gone doseže celo najvišje predele zaves in vrat, kjer se prah redno nabira zaradi pomanjkanja primernih čistilnih priprav.

electrolux.jpg

Sesalnik Dust & Gone predstavlja absolutno edinstven koncept čiščenja, ki ga je patentiral Electrolux. Sesalnik namreč omogoča hitrejše in bolj prikladno tedensko čiščenje ter neposredno, higiensko prenašanje prahu v notranjost sesalnika.

Visoka hitrost je ključnega pomena

V sesalniku JetMaxx je vrečka za prah pritrjena v posebno oblikovani košari Airbasket, ki jo ne glede na vplive okolja obdrži v ugodni legi in tako omogoča trajen, visok zračni pretok.

electrolux_3.jpg

Sesalnik JetMaxx Dust & Gone spada v serijo sesalnikov JetMaxx, ki odstranjujejo prah z izjemno hitrostjo in so na voljo v številnih različicah.