Trendovski noži z najostrejšimi rezili

Letošnje modno poletje bodo zaznamovale bela barva ter jasne in preproste linije. Kyocera je najbolj modno barvo poletja uporabila tudi za svoje nože, ki jih odlikujejo ostra keramična rezila in ergonomsko oblikovani ročaji. Vsa rezila Kyocerine serije FK so izjemno ostra, kar omogoča natančno in enostavno rezanje tudi najbolj občutljivih sestavin, kot so ribe, meso in paradižnik.

Na voljo sta dva nova paketa nožev. Prvi vsebuje kuharski nož s 14 centimetrov dolgim rezilom in nožek za lupljenje s 7,5-centimetrskim rezilom. Kuharicam in kuharjem, ki potrebujejo samo en nož, pa Kyocera ponuja paket z enim nožem in dodatnim lupilnikom, ki je zaradi izredno tankega rezila idealen za pripravo sadja in zelenjave, v katerih so vitamini tik pod lupino (kumarice, jabolka, krompir in korenje).

kyocera_v_belem_2.jpg

Cirkonijeva keramika

Kyocera za uporablja za rezila visoko kakovostno cirkonijevo keramiko, ki zagotavlja dolgotrajno in izjemno ostrino. Kyocerina keramika ne spreminja vonja ali okusa živil, ki jih režete, poleg tega je odporna tudi na rjavenje. Noži iz tega materiala so enostavni za čiščenje.

Kyocera s svojimi keramičnimi noži nastopa na trgu naprednih kuhinjskih izdelkov od leta 1984. Zaradi izjemnih lastnosti, oblikovanja in visoke kakovosti so izredno priljubljeni, prodaja pa je doslej že presegla šest milijonov kosov.