Pri oblikovanju svojega domovanja je sodeloval s soprogo, fotografinjo in umetnico Michelle Martin-Coyne, ter skupino arhitektov iz agencije Fitzsimmons Architects.

Staro skladišče se spremeni v moderno hišo

V hiši, ki stoji na mestu, kjer je bilo nekoč skladišče, sta zdaj poleg kopalnice in spalnice še velika družinska soba in snemalni studio. Prenova skladišča je le del večjega projekta, ki se imenuje ''The Compound'' – ''Sestavljenka'' in bo sčasoma povezal šest bližnjih posesti s to glavno zgradbo. ''Sestavljenka'' stoji v odročnem delu Oklahome, kjer je Coyne odraščal. Ta projekt je del rokerjeve obveze, da bo prispeval k razvoju in izgradnji skupnosti, kjer je preživel svoje otroštvo.

1317248682_7_1000x664.jpg

Roker je na hiši pustil svoj pečat

Coynova sta pri projektu ves čas entuziastično sodelovala - tako pri začetnih idejah za dizajn kot pri gradnji. Arhitektom je uspelo ustvariti nekakšno svetlo, prazno platno, katerega sta lahko njihovi ekscentrični stranki dokončali s svojimi idejami in vizijo. Steklena vrata se iz osrednjega prostora odpirajo na dvorišče na vzhodu. Spalnica ima pogled na vodnjak in dvorišče na zahodu ter na zasebni vrt in tako imenovano ''Zmajevo jajce'' na severu. Zmajevo jajce je dobro izoliran prostor, seveda v obliki jajca, s prho in kopalno kadjo, ki ju dopolnjujejo LED-svetilke.

1317248704_14_1000x664.jpg

Če vas zanima, kakšno je videti ekscentrično domovanje alternativnega rokerja, si oglejte našo fotogalerijo.