Komedijantka in voditeljica pogovorne oddaje Ellen DeGeneres je bila rojena v Louisiani, kjer je pustila študij in začela delati kot slikopleskarka in natakarica, preden se je začela ukvarjati s "stand up" komedijo. Ker se je morala kot otrok veliko seliti po podnajemniških stanovanjih, saj doma niso bili premožni, je bila njena prva večja naložba ravno nakup novega doma. Od takrat se je preselila že velikokrat; sama pravi, da niti ne šteje več, kolikokrat.

Vila na Beverly Hillsu

Zato niti ni čudno, da je svoj zadnji dom pred kratkim spet dala na prodaj, saj je redno seljenje na druge lokacije v njeni krvi. Vseeno pa ji hiša na Beverly Hillsu pomeni več kot drugi dosedanji domovi, saj se je na tem posestvu leta 2008 tudi poročila s svojo partnerico Portio de Rossi. Razkošno vilo je  okrasila notranja oblikovalka Melinda Ritz.

ellen.jpg

Predsoba in glavni hodnik

V osrednji predsobi, od koder se nato odpre širok hodnik do drugih bivalnih prostorov, tla prekriva debela preproga, za dekoracijo pa so ob stenah dodani leseni kipci in rustikalni elementi, kot so stoli, miza in vaze s sobnimi rastlinami. Na sredino predsobe je postavljena steklena in kovinska miza za igranje namiznega tenisa.

Dnevni prostor

Osrednji dnevni prostor sestavljajo zanimivi kosi pohištva, ki je oblazinjeno ali prekrito z belimi pregrinjali. Barve so tako kot v drugih prostorih v zemeljskih tonih, stene pa krasijo abstraktne umetniške slike nevtralnih barv. Na sredini stoji nizka, lesena klubska mizica za odlaganje predmetov, zraven pa je v zid vgrajen preprost kamin. Kamin deluje na drva, zato sta na obeh straneh dodani ožji odprtini za zlaganje drv.

Na zemljišču sicer stoji več objektov: osrednja vila, dve manjši hiši za goste in dodaten dom s tremi spalnicami. Zraven prostorne zunanje terase ob glavni hiši pa lahko najdemo tudi bazen, pokrito območje za druženje (na fotografiji) in ribnik.

ellen_degeneres_portia_de_rossi_beverly_hills_home_04_porch_lg_v_clanku.jpg

Več fotografij domovanja Ellen DeGeneres in Portie de Rossi pa si oglejte tukaj.