Dnevna soba v zelenih odtenkih

Uživajte v svežih barvah narave skozi vse leto, in sicer tako, da dnevno sobo odenete v zelene odtenke. Na tla položite preprogo z motivi listja, nanjo postavite klubsko mizico živahno zelene barve, zraven pa usnjen kavč.

Eklektična dnevna soba

Posodobite videz svojega doma z eklektično mešanico tkanin in materialov. Zraven pisanih barv za razkošnejši videz dodajte okrasne blazine.

Nežno rožnata dnevna soba

Sveže rože, modra luč in rožnato ozadje so zanimiva kombinacija barv in materialov. Pastelni in živahni odtenki rožnate odlično poživijo klasično temno barvo pohištva.

living_3.jpg

Pisan dnevni prostor z drznimi tapetami

Na stene nalepite drznejše motive tapet in uporabite kontrastne barve. Rdečo sedežno garnituro lahko denimo kombinirate s temno modrim vzorcem tapet in preproge.

Dnevna soba z vzorcem

Na tla lahko položite svetlo vzorčasto preprogo, kavč pa obložite z nekaj svetlimi blazinami ter tako enostavno spremenite videz oziroma stil vaše dnevne sobe.

Rumena dnevna soba

Če želite dnevni prostor okrasiti bolj poletno, mu dodajte živahno rumeno barvo. Najlažje je prepleskati stene ali dodati takšne barve tkanin. Za dodatno popestritev lahko rumeno kombinirate z živalskimi vzorci.

Svež dnevni prostor

Svežino dosežete z mešanico modre in bele barve, ki ustvari moderno dnevno sobo z ozračjem obalnih krajev. Različni odtenki modre prostoru dodajo tudi globino.

living_room_blue_7.jpg

Temno rožnata dnevna soba

Stene pobarvajte v temno rožnato barvo, zraven pa v svetlejšem odtenku izberite še kavč in blazine.

Zelena in rdeča dnevna soba

Za živahnejši dom združujte barve, kot so zelena, rdeča in črna. Eksperimentirajte z mešanjem različnih vzorcev, oblik in tekstur, ki jih nanašajte na tla, senčila in dekoracijo.

Vzorčasta sedežna garnitura

Dnevni prostor zlahka preobrazite, če mu dodate živahen kavč ali drug nenavaden kos pohištva. Kavč naj ima črtast ali pisan vzorec, iz katerega lahko vzamete eno barvo in jo uporabite na zavesah.

Več idej za opremljanje dnevne sobe si lahko ogledate v naši fotogaleriji.