Urejen videz je velikokrat rezultat popolne opreme za likanje, ki profesionalno poskrbi za vaša oblačila. Electrolux je s to mislijo razvil aparat 5Safety, najnovejši parni likalnik s prednostmi, ki temeljijo na znanju in izkušnjah čistilne industrije. Zahvaljujoč gumijasti površini ročaja in posebni obliki likalne ploskve z njim zlahka upravljamo. Nadpovprečno število odprtin za prepuščanje pare (kar 650) proizvaja zelo fino paro, s katero zlahka osvežimo oblačila. Likalnik 5Safety se dodatno ponaša z napredno funkcijo proti kapljanju in s sistemom za avtomatsko nadziranje moči pare 4active. Likalna ploskev je odporna na praske in zaščiti tudi srajce in obleke iz najbolj finega materiala.

likanje_electrolux1.jpg

5Safety varuje vaše otroke in dom

Pri Electroluxu so se odločili, da z dodatnimi varnostnimi funkcijami zaskrbljenim staršem nekoliko olajšajo vsakodnevna opravila. Likalnik 5Safety ima nadpovprečno veliko varnostno stojalo, zahvaljujoč kateremu aparat vedno ostane na mestu in ne zdrsne na tla niti, če razigran otrok povleče za kabel. Zaradi trismernega varnostnega samodejnega izklopa se parni likalnik 5Safety izključi, ko je več kot trideset sekund položen na likalni ploskvi oziroma prevrnjen na stran, izključi pa se tudi po osmih minutah v pokončnem položaju. Poleg tega vas v teh primerih opozori z utripajočo lučko in zvočnim signalom. Če boste med likanjem morali pozornost usmeriti k otrokom ali drugim opravilom, vam zaradi likalnika ne bo več treba skrbeti.

likanje_electrolux2.jpg

Profesionalna osvežitev vašega jutra

Vsak izmed nas ima svojo ustaljeno jutranjo rutino, s katero se pripravi na izzive novega dne. Dejstvo pa je, da je likanje srajc in oblek le redkokdaj del jutranjega rituala. Potrošniki imajo to domače opravilo velikokrat za nadležno in zaradi tega raje likajo ob večerih. Electroluxov parni likalnik 5Safety ima posebno likalno površino, ki omogoča gladko drsenje čez tkanino in vzvratno likanje čez gumbe ter šive obleke. Če vam oblačil ni treba likati, jih lahko pred delovnim dnevom le osvežite s fino paro, ki poživi vlakna in odstrani morebitne neprijetne vonjave. Uporaba novega Electroluxovega likalnika 5Safety je v trenutku postala prijetno jutranje opravilo, ki vas bo pripravilo na nove delovne izzive.

Electroluxov parni likalnik 5Safety je prejel več nagrad Plus X Award za najboljši izdelek leta 2011 ter častno nagrado za kakovost oblikovanja in preprostost uporabe.