Veliko o izdelkih Camur Prestige pove že beseda camur, ki po latinsko pomeni krivulja, prestige pa nakazuje, da so objekti oblikovani nadstandardno in izdelani iz kakovostnejših materialov, zato tudi spadajo v višji cenovni razred. Pod imenom blagovne znamke se pojavlja še slogan: Nadnaravno, ki želi prikazati način dela, h kakršnemu stremijo, kot tudi naraven material, s katerim delajo. 

Plod slovenskega znanja in izkušenj

sermo_02_artlantis.jpg

Vsi izdelki so povsem slovenski, plod domišljije, izkušenj in znanja oblikovalca, projektanta in idejnega vodje Klemna Vuice, ter mojstra, tesarja in tehničnega vodje Tomaža Murna. Prepričana sta, da je ponudba prestižnih zunanjih objektov iz naravnih materialov trenutno na svetovnem trgu še zelo skopa, zato sta ponosna, da lahko kupcem ponudita izdelke, ki bodo lahko nadgradili videz okolice njihovega doma.

Od nadstreška za avto do pergole

limeta_nadstresek.jpg

Izdelek Vitro je denimo nadstrešek za avtomobile, ki za lepši videz les kombinira s steklom. Steklo je kaljeno, zato se ne more kar tako zlomiti, poleg tega pa je potiskano, zato ne prepušča vročine. Nadstrešek za avtomobile pa je tudi izdelek Testudo, ki ima posebno zaobljeno obliko iz polikarbonatne kritine, ki prav tako odlično ščiti pred vročino in padavinami.

relaxo_01_atlantis.jpg

Relaxo je pergola, ki je zasnovana tako, da jo lahko prekrijejo trta, bršljan ali celo figovec. Z njo je usklajena tudi vrtna sedežna garnitura, ki se poleti lahko spremeni celo v posteljo. Sproščanju pa je namenjen tudi izdelek Sermo, ki ima obliko paviljona; lahko pa obkroža masažno kad ali prostor za posedanje.

Moderna vrtna uta

limeta_uta.jpg

Modernega videza je tudi preprosta vrtna uta, v katero lahko priročno shranimo vse, kar potrebujemo za vzdrževanje vrta in okolice. Ker ima dovolj steklenih površin, je svetla in prijetna, zato jo boste z veseljem uporabljali.