Ob tej priložnosti so v sodelovanju z Zvezo prijateljev mladine Slovenije (ZPMS) ponudili roko pomoči tudi družini s Ptujskega v stiski. Podarili so ji popolnoma opremljeno kuhinjo Gorenje in ji tako polepšali jesen. Razveselili so tudi mnoge udeležence Gorenjeve velike nagradne igre. V super nagradnem žrebanju so izžrebali privlačne nagrade: legendarni retrohladilnik, pralni stroj, LED TV in še 65 praktičnih pripomočkov za dom in gospodinjstvo.
Nagrade je podelila direktorica Gorenja Slovenija Marina Borkovič, zbrane pa je nagovorila tudi Petra Majdič, ki kljub končani aktivni športni karieri še zmeraj čuti z Gorenjem, svojim dolgoletnim sponzorjem, in se z veseljem udeležuje Gorenjevih dogodkov.

V treh nadstropjih prenovljenega Gorenjevega razstavno-prodajnega salona z več kot 1000 m2 prodajnih površin si je mogoče ogledati 28 kuhinj Gorenje in Marles z gospodinjskimi aparati Gorenje, kopalnice, spalnice, dnevne in otroške sobe ter predsobe Gorenje. Poleg bogate izbire pohištva je v salonu na ogled postavljenih več kot 200 modelov velikih gospodinjskih aparatov Gorenje, mali gospodinjski aparati, posoda, zabavna elektronika, kupcem so na voljo tudi nova profesionalna čistila Gorenje Original Care. Za hiter in ugoden nakup so poskrbeli še z Gorenje Outlet oddelkom. Da bo res vse na enem mestu, pa je v prostorih razstavno-prodajnega salona Gorenje Limbuš tudi enota Gorenja Servis, ki hitro in učinkovito poskrbi za popravila vaših gospodinjskih aparatov.