Posode iz debla

Ročno izrezljane posode za odlaganje kopalniških pripomočkov so priročna in naravna dekoracija, ki jo lahko izdelate tudi sami. Kos odžaganega debla le izdolbite, da ustvarite edinstven in priročen prostor za shranjevanje.

Kopalniške zavese pobarvajte sami

Ročno lahko povsem po svojem okusu okrasite kopalniške zavese. Z nekaj ustvarjalnosti lahko nanje narišete tropski ali morski motiv. Lahko pa kupite že pobarvane zavese z motivi, narisanimi z barvami na vodni osnovi.

natural_stone_shower_curtain_588x822.jpg

Ekološke brisače iz bombaža

Svojo kopalnico okrasite s pisanimi ekološkimi brisačami, v celoti narejenimi iz odgovorno pridelanega bombaža. Presenečeni boste, kako mehke so  na dotik.

Sojine dišeče svečke

Sveče iz soje so blagodejno dišeča in okolju prijazna dekoracija za kopalnico ali spalnico. Dišeča sveča oddaja sproščujoč vonj, saj združuje sladek vonj mandljev, medu in mleka.

Kopalniška preproga

Kopalniške preproge, izdelane posebej za to uporabo, so iz stoodstotnega organskega bombaža in in vsebujejo le okolju prijazna barvila.

bathroom_rugs3.jpg

Omarica z drsnimi vrati za shranjevanje

Čiščenje navlake iz umivalnika, kopalne kadi in stranišča je najlažji način, da polepšate kopalnico. Če pa nad umivalnik pritrdite tanke police za shranjevanje pripomočkov, narejene iz okolju prijaznega lesa, boste elegantno organizirali prostor ter skrajšali čas čiščenja. Takšne police so lahko zaprte z belimi steklenimi vratci.

Rastlinsko milo

Rastlinsko milo je izdelano iz rastlinskih olj, kakavovega masla ali mandljevega olja, brez fosfatov, barvil ali drugih umetnih dodatkov, zaradi česar je nežno in učinkovito sredstvo za čiščenje telesa.

eco_bath_pure_soap_7.jpg

Stojalo za brisače iz bambusa

Stojalo za brisače naj bo iz bambusa. Nanj ponosno razstavite ekološke brisače iz bombaža in prostor bo dobil bolj naraven videz.

Keramične ploščice

Ko kupujete nove keramične ploščice, povprašajte po takšnih, ki so izdelane iz naravnih surovin z uporabo okolju prijaznih tehnik. Dodajte kopalnici barvo, obliko in teksturo z elegantnimi in okolju prijaznimi ploščicami.

Košara za umazano perilo

V kopalnico postavite pleteno košaro, najbolje iz bambusa, za shranjevanje umazanega perila. Vanjo lahko pospravite tudi umazane brisače ali večje kopalniške pripomočke.

Več idej za dekoracijo kopalnico si lahko ogledate v naši fotogaleriji.