Police

Če imate otroke, namesto samostoječe knjižne omare raje pritrdite posamezne police kar na steno. Sem lahko nato postavite stvari, ki jih ti ne smejo doseči; poleg tega pa bodo delovale tudi povsem privlačno, če jih boste namestili tako, da bodo prostoru vdahnile novo dimenzijo.

Pralni materiali

Če družinski člani na sedežni garnituri radi grizljajo prigrizke in pijejo sokove, jo prekrijte s posebnimi prekrivali, ki se zapnejo z zadrgo, po potrebi pa jih lahko snamete in brez težav operete v pralnem stroju. Na voljo so v zelo različnih materialih in barvah.

long_sofa_living_room.jpg

Košare s pokrovom

To je izredno priročna in poceni rešitev za shranjevanje najrazličnejših stvari, poleg tega pa jih lahko po želji prestavljate po stanovanju. V dnevnem prostoru lahko vanje shranjujete časopise in revije, v otroški sobi pa igrače.

Dovolj velika dnevna soba

Prav dnevna soba naj bi bila prostor, kjer se lahko zbere vsa družina, zato mora biti dovolj velika, da ima vsak družinski član svoj udoben sedež, vsi pa morajo tudi dobro videti družinski televizor. Idealen je podolgovat kavč, ki ga po potrebi razvlečemo.

blue_and_white_striped_rugs.jpg

Nekaj primerov opremljanja za vse družinske člane si lahko ogledate tudi tukaj.