Še tako dolgočasno stanovanje, ki je v osnovi sestavljeno iz enostavnega pohištva ter kombinacije lesa in bele barve, lahko spremenimo v nekaj zares posebnega. Z izborom pravih barv lahko namreč polepšamo stene, ki postanejo samostojna dekoracija prostora.

graffiti_interior_design_apartment2.jpg

Umetniško poslikana jedilnica

Umetnik je z grafiti porisal vse bivalne prostore. V jedilnici je na najdaljši zid narisal črno pumo, zraven pa abstraktne oblike. Poslikava predstavlja osrednjo dekoracijo prostora, v katerem je sicer postavljeno preprosto pohištvo. Jedilna miza je lesena in ima črne noge, medtem ko so stoli okoli nje različnih oblik in barv: črne, modre, rdeče in rumene, da se ujemajo z grafiti.

graffiti_interior_design_apartment3.jpg

Nad črno omaro s policami na nasprotni strani grafitov s pumo so dodane še enostavnejše poslikave. Za dodaten okras s stropa visita okrogla lestenca v modrem in vijoličnem odtenku, ob robu sobe pa stoji še črna talna svetilka.

graffiti_interior_design_apartment1.jpg

Druge sobe

V drugih bivalnih prostorih so poslikave abstraktnih oblik, ki prav presenetljivo okrasijo celo stanovanje. Pohištvo je bolj minimalistično in preprosto, število kosov pa je omejeno na najnujnejše. Seveda je to skoraj nujno potrebno, saj grafiti že sami po sebi zapolnijo prostore in jih poživijo. Tako stanovanje ne potrebuje po dodatnih dekorativnih elementov.