Barve in slog

Poseben čar dajejo stanovanju visoka okna in nabrane zavese v rožnati in vijolični barvi. Videti je, da barve zaves, skozi katere žari sonce, dajejo prostoru nekoliko mehkejši, rožnat pridih. Za mehkobo poskrbijo tudi razkošni kavči in fotelji v beli barvi ter velike zaobljene luči, ki prostor oblivajo z nežno svetlobo. Lesena tla, ki imajo nekoliko starinski pridih, pomagajo prostoru dodati domačnost in toplino.

Tudi večina kosov pohištva je lesenih, nekaj starinskih elementov pa poskrbi za pridih tradicije in zgodovine. Vendar pa je v stanovanju dovolj prostora tudi za modernejše kose, predvsem v kuhinji in jedilnici. Sobe poživljajo različne umetniške slike; za mnoge je značilen motiv srca.

paris_moette_loft_for_sale2.jpg

Veliko prostora

Pritlični del meri 75 kvadratnih metrov, v njem pa so zasebna veža, ki gleda na vrt, velika soba za študij, spalnica z lastno kopalnico in še velika soba za opremo. Prvo nadstropje je nekoliko večje, saj meri 150 kvadratnih metrov. Sestavljajo ga prikupna kuhinja, prostorna in svetla dnevna soba ter pralnica. K prijazni toplini dnevne sobe pripomorejo tople barve okrasnih blazin, nežni bež odtenki kavča, kamin ter srce na sliki.

V drugem nadstropju so zasebni prostori: spalnica z lastno kopalnico ter garderobo. Tudi obe otroški spalnici sta v drugem nadstropju, kjer je prostor še za sobo, ki jo je mogoče preurediti v peto spalnico. Ker je stanovanje tako veliko, vse sobe v njem delujejo prostorno in odprto.

paris_moette_loft_for_sale9.jpg

Vendar pa imata lepota in eleganca tudi svojo ceno – to očarljivo pariško stanovanje namreč stane skoraj 6 milijonov evrov. Več fotografij si lahko ogledate v naši fotogaleriji -  morda dobite navdih, kako v stanovanje vnesti nekaj francoskega glamurja.