Hiša Kirstie Alley je zanimiva predvsem zaradi romantične opreme, saj je v celoti odeta v cvetlične motive in pisane nežne barve. Ima dvanajst sob, od tega pet spalnic, poleg katerih je tudi pet kopalnic. Bodoči lastnik bo verjetno najprej preuredil interjer, razen če seveda obožuje cvetje in rožnato barvo. Kupci se za "hišico v cvetju" ne zanimajo, zato je morala Kirstie že spustiti ceno.

kirstey_alley3.jpg
kirstie_alleys_home1.jpg

Cvetje in barviti motivi

Hiša je bila zgrajena leta 1993, razteza pa se na 1027 kvadratnih metrih površine. Notranjost je čudaško zanimiva, saj so vsi prostori videti kot dekliška ali babičina soba – polni cvetličnih vzorcev in pisanih barvnih kombinacij z rožnato barvo.

kirstey_alley4.jpg

Ekstravagantne bivalne prostore je okrasil priznani notranji dekorater Mario Buatta, ki je izpostavil predvsem stene s kamini, pohištvo in strope – slednji so obokani z izpostavljenimi prebarvanimi tramovi. V kuhinji so vse naprave v retro stilu, kuhinjski pult pa je izdelan iz marmorja. Osrednje police so odprte, na njih pa so razstavljene pastelne skodelice in posoda.

kirstey_alley_1.jpg

Stene v nežnih rožnatih in zelenih odtenkih

Spalnice in dnevne sobe so si med seboj pravzaprav zelo podobne. V njih stoji več kosov oblazinjenega pohištva, čez katerega so razprostrta s cvetjem okrašena pregrinjala. Stene so v večini sob nežne rožnate ali zelene barve, krasijo pa jih tudi dolge bele zavese ob oknih. S stropa pa v vsakem prostoru visi opazen dekorativni lestenec.