Zastekljene drsne stene v bivalne prostore spustijo naravno svetlobo, obenem pa jih odprejo navzven. Za razliko od običajnih oken zagotavljajo boljšo komunikacijo z zunanjim svetom in dopolnijo celovito podobo prostora.

Za večjo funkcionalnost prostora

Takšne stene so inovativne, poleg tega pa so običajno visoko kakovostne, torej prilagodljive in vzdržljive. Čeprav drsne stene najpogosteje vgrajujemo na balkone, pa to ni edini način, kako jih lahko izkoristite. Med prenovo stanovanja namreč pogosto potrebujemo več prostora – v tem primeru lahko služijo tudi kot pregradne stene med bivalnimi prostori.

sliding_glass_wall_system.jpg

Drsne stene so prilagodljive in učinkovite, saj prostoru dodajo novo dimenzijo. So trendovske in praktične, ker lahko razdelijo sobo na dva ali več delov, na primer kopalnico od spalnice, otroško sobo za dva stanovalca ali hodnik od bivalnih prostorov. Na trgu je bogata ponudba drsnih sten, ki jih izberite glede na kakovost in ceno oziroma vaše potrebe.

sliding_wall_design.jpg

Kje vse jih lahko postavite?

Drsne stene so čedalje bolj priljubljene na omarah, še posebno v garderobah, kopalnici, dnevni sobi in drugih prostorih. Če menite, da vaš dom ni dovolj izkoriščen in praktično organiziran, izkoristite možnosti, ki vam jih nudijo drsne stene, in ga dodatno pregradite.