Sodobno opremljeno stanovanje odraža prefinjen okus lastnika, saj že takoj, ko vstopimo v predsobo, opazimo elegantne poteze. Stropi so visoki, stene pobarvane svetlo, tla pa so iz hrastovega lesa. Zraven višje omarice je postavljeno tudi manjše stojalo za čevlje, nad njim pa so kovinski obešalniki. Steno krasi veliko ogledalo z zlatim okvirjem, na omarici pa je postavljena okrasna vaza. Hodnik vodi do kuhinje, kopalnice in dnevne sobe.

Dnevna soba in spalnica

Dnevna soba in spalnica sta združeni v en prostor, ki ga ločujejo tanke črne zavese na levi in večji rjavosiv kavč na desni. Ob oknu so obešene vzorčaste zavese temno rjave in kremne barve, zraven pa stoji rjava sedežna garnitura z dvobarvnimi okrasnimi blazinami. Po tleh je položena majhna okrogla preproga krem barve, na njej pa je postavljena moderna klubska mizica. Stena za televizorjem je obložena s tapetami v isti barvi kot zavese, vendar v drugem vzorcu.

apartment_in_stockholm1.jpg

Kuhinja in jedilnica

Kuhinjsko okno je usmerjeno proti dvorišču, zato dobi prostor veliko naravne svetlobe. Kuhinjske omarice so povsem bele, kar še dodatno navidezno poveča sobo. Nasproti omaric je postavljena lesena jedilna miza, okoli pa rdeči barski stolčki, ki so tudi najbolj vpadljiv element prostora.

apartment_in_stockholm3.jpg

Kopalnica

Stene v kopalnici so obložene s svetlimi keramičnimi ploščicami, ki jih lepo dopolnijo svetlo rjave omarice in bel umivalnik. Zavesa zraven prostora za prhanje je polna majhnih vzorcev rjave in kremno bele barve, na tla pa je za dodatek svetla kopalniška preproga.

Več fotografij tega elegantno prenovljenega stanovanja pa si lahko ogledate v naši fotogaleriji.