Seveda si lahko predstavljamo, da je dom priznane oblikovalke stilsko urejen do vsake potankosti, pa vendar nas je presenetila impresivna zasnova bivalnih prostorov, ki so opremljeni osebno in povsem očarljivo v retro slogu.

charlotte_adrian_interior_design2.jpg

Porcelan in rožni les

Notranja oprema v tej unikatni oblikovalkini hiši je dokaj preprosta, na določenih mestih pa so na ogled postavljeni vpadljivi dekorativni kosi pohištva kot tudi dekoracije. Najzanimivejši elementi so okrasni porcelanasti predmeti, ki so razstavljeni po vsej hiši, saj dajo prostorom osebni pečat. Med pohištvom še posebno izstopata sistem polic v jedilnici in omarica/bar za pijače v dnevni sobi – izdelana sta namreč iz eksotičnega rožnega lesa ali palisandra.

charlotte_adrian_interior_design4.jpg

Mešanica vintage in sodobnega pohištva

Eminenten element doma je tudi velika miza v jedilnici, ki je videti kot središče prostora, s klasičnimi stoli, ki so postavljeni okoli nje. V dnevni sobi in drugih prostorih lahko občudujemo po večini vintage pohištvo, med katerimi se bleščijo tudi nekateri povsem moderni kosi danskega pohištva. Dekor je preprost in premišljeno umeščen.