Izberite novo razsvetljavo

Če želite pred prazniki v hitrem času prenoviti zunanjost hiše, to najlažje storite z novimi zunanjimi svetili, saj nič ne postara zgradbe bolj kot stara in dotrajana razsvetljava. Nadomestite svetila zraven glavnega vhoda in na verandi s stilsko očarljivejšimi, ki bodo takoj pritegnila poglede obiskovalcev.

Dodajte polkne

Preprost način za preoblikovanje zunanjosti doma je tudi, da na vsako stran oken vgradite barvita polkna. Izberite takšna iz vinila, saj so enostavna za montiranje, ne zahtevajo veliko vzdrževanja, pričarajo pa impresiven vizualni učinek.

exterior_window_shutters06.jpg

Prebarvajte vhodna vrata

Območje vhoda je očem najbolj izpostavljeno, zato ustvarite nepozaben prvi vtis, ki bo očaral vaše goste in vse mimoidoče. Preprosto prebarvajte vhodna vrata z premazom na vodni osnovi, ki vrata obenem tudi zaščiti, nato pa v dveh nanosih nanesite barvo v odtenku, ki poudari fasado hiše.

Dodajte nov poštni nabiralnik

Omislite si tudi nov poštni nabiralnik, umetniško ga okrasite v določenem stilu ali prebarvajte. Izberite komplementarne barve, ki se ujemajo s celostno podobo.

designing_a_smart_mailbox_exterior_design_good.jpg

Preuredite krajino

Hiter in enostaven način za preureditev okolice doma je, da preuredite krajino. Obrežite grmičevje in posvetite posebno pozornost oblikovanju mej, medtem ko za piko na i po tleh okoli zimzelenih rastlin in dreves nasujte mulčenja iz lubja ali slame.