Čistost vode pri kuhanju obrokov ali pripravi napitkov vpliva na okus, saj količina vodnega kamna vpliva na razpad aromatov. Filtriranje vode odstrani vodni kamen in druge nečistoče, zato na koncu pa je njen okus boljši. Poleg tega je filtrirana voda dobra za na gospodinjske aparate, kot so kuhinjska oprema in likalniki, ki jim lahko vodni kamen škodi in je moteč iz estetskih razlogov.

electrolux_aquasense1.jpg

AquaSense ponuja čisto vodo odličnega okusa vsaj dvakrat hitreje od drugih podobnih izdelkov na preprost, poceni in okolju prijazen način. V Electroluxu so ustvarili novo tehnologijo filtriranja PureAdvantage, ki uporablja napredno tehnologijo filtriranja vode iz pipe v štirih korakih. Filter zmanjšuje nalaganje vodnega kamna ter snovi, ki vplivajo na vonj in okus, kot so klor in organske nečistoče. Prav tako zmanjšuje navzočnost nekaterih težkih kovin in pesticidov. Inovativna tehnologija omogoča filtriranje, hitrejše od katerega koli drugega vrhunskega enako visoko zmogljivega filtra za vodo.

Vrč AquaSense odlikuje eleganten ergonomski dizajn, ki se popolnoma prilega vratom hladilnika ter ga je mogoče prati v pomivalnem stroju. Zmogljivost vsakega filtra PureAdvantage je filtriranje približno 150 litrov vode iz pipe in ga je za kar najboljši učinek treba zamenjati po tridesetih dneh. Na to opozarja kazalec življenjske dobe.