Osnovni model lesene kopalne kadi se imenuje Laguna Basic, na voljo pa je več dimenzij in zaključnih materialov. Prilagodljiva in spektakularna podoba kadi je nekaj posebnega, a je na zunaj oblikovana v praktično štirikotno obliko. Ta omogoča, da kad enostavno vključite v različne srednje velike ali velike sodobne kopalnice.

laguna_pearl_03.jpg

Trajnostno naravnan izdelek

Podjetje Alegna ima bogate izkušnje z gradnjo prestižnih jaht in predelavo visoko kakovostnega lesa. Zato tudi jamči, da je leseni izdelek, v katerem se  namakate, visoke kakovosti in dolgoročno vzdržljiv. Kopalne kadi Laguna so prevlečene z izrazito odpornim posebnim lakom, ki so ga preizkusili tudi v najtežjih pogojih. Omogoča največjo zaščito pred razkrajanjem in zagotavlja, da bo imela izbrana kopalna kad dolgo življenjsko dobo.

beautiful_natural_wood_tub_1.jpg

Model vam izdelajo po meri

Ergonomska oblika kadi vam omogoči, da v sproščujoči kopeli uživate sami ali v družbi. Zaradi modularne oblike konstrukcije so kadi na voljo v različnih izvedbah. Namesto klasične lesene kopalne kadi si lahko omislite tudi masažno kad v istem stilu, prostostoječo kad ali pa kad z robom, v katerega so nasuti kamni, kar naredi kopanje v njej hkrati tudi estetski užitek.