Vsaka soba je prostor zase

Po besedah arhitektov, ki so odgovorni za ta projekt, so zasnovali hišo, ki kot celota tvori prostor, vendar pa je tudi vsaka sobica v njej majhen prostor zase, kar je razvidno že na prvi pogled. Morda se komu zdi videz hiše, ki spominja na sestavljanko, nekoliko radikalen, vendar pa je za lastnike čisto običajen in naraven. Ne glede na to, s katere perspektive jo opazujemo, je hišica videti hkrati kot enoten prostor, kot sestavljanka in kot manjši individualni prostori. Velika steklena okna in stene poskrbijo za izjemno odprtost zgradbe in ji skupaj z inovativno obliko dajejo čisto poseben in nadvse moderen videz.

house_na_puzzel_house2.jpg

Urejenost prostora

Zgradba ne zavzema veliko površine. Čisto vsak kotiček je skrbno izbran in dobro urejen. Splošni koncept hiše predstavlja nov in zanimiv pogled na življenje in prilagajanje na različne situacije, če živimo sami ali pa z družino.

house_na_puzzel_house7.jpg

V tej edinstveni hiši je vse videti zanimivo, tudi najbolj običajne stvari, ki jih počnemo doma, kot so gledanje televizije, občudovanje razgleda, delo za računalnikom ali le kramljanje s prijatelji. V sobah ni veliko stolov, je pa precej drugih kosov pohištva. Skozi široka steklena okna lahko vidimo bele zavese in stopnice. Vsi ti elementi skupaj ustvarjajo preprosto in edinstveno atmosfero doma, ki obiskovalca hkrati bega in ga obenem prijazno vabi, da vstopi vanj.