Stanovanje na fotografijah je odsev lastnika, ki si lahko privošči in uživa v visoko kakovostnem okolju ter zase izbira le najboljše. Ko slišite priimek Trump in še posebno, ko vidite zgradbo, ki gleda na znamenita nebotičnika Crysler in Empire State, si verjetno ne morete kaj, da ne bi pomislili na vse bogastvo in moč, ki ju predstavlja.

Veličasten razgled in razkošen interjer

Razgled, ki se ponuja iz 77. nadstropja, je veličasten, kot se za luksuzno stanovanje spodobi. Ko se obiskovalec naužije osupljivega razgleda na okolico in mestne luči, pa lahko občuduje lepoto interjerja. Notranji oblikovalec Mark Cunningham in arhitekt Michael Gilmore sta poskrbela, da je tudi notranjost stanovanja v popolni harmoniji z razkošjem, ki ga obdaja.

modern_penthouse_in_the_trump_world_tower2.jpg

Dragi materiali in oprema

Arhitekturna mojstrovina kombinira krasne kose pohištva z udobjem ter gladkimi in sijočimi zaključnimi sloji. Temne barve, kot je črna, ki jo dopolnjujeta bela in bež, ustvarijo zanimiv in moderen notranji dizajn, ki mami potencialne stranke s svojo dodelanostjo. Da imamo opravka z elito in bogastvom, nas opominjajo materiali, kot so granit, marmor, temen les, usnje in žamet ter draga tehnološka oprema. Elementi, ki v stanovanju bogataša pač ne smejo manjkati.

modern_penthouse_in_the_trump_world_tower4.jpg

Razsvetljava in moderna umetnost

Pomembna je tudi razsvetljava, ki osupljivemu stanovanju doda še piko na i. Seveda je v njem dovolj prostora tudi za shranjevanje stvari. Knjige dobijo svoj prostor na policah, ki se raztezajo čez celo steno tako v dnevni kot v delovni sobi. Ogromne stene so okrašene z modernimi umetniškimi slikami, kot dodatna dekoracija pa pravzaprav deluje vsa okolica, ki zaradi čudovitega razgleda vedno znova osupne obiskovalca.

Če si želite videti še druge bogato opremljene prostore v tem elitnem stanovanju, pa si oglejte našo fotogalerijo.