Mizica kot prostor za okrasne in druge predmete

Klubske mizice najpogosteje uporabljamo kot površino, kamor odlagamo različne predmete. Če jo imate za ta namen, izberite preprosto, a hkrati moderno mizico in nanjo postavite vpadljiv okrasen kos. Mizica bo tako osnova in dopolnilo dekoraciji. Nanjo lahko postavite tudi lepo skledo, na primer s sadjem, svežimi cvetlicami ali plavajočimi svečkami. Lahko služi tudi kot prostor za razstavo fotografij. Dekoracijo lahko dopolnite s svetilkami. Njihovo svetlobo lahko usmerite tako na mizico oziroma stvari na njej kot na steno ali kam drugam.

gv_oval_ring_table.jpg

Takšne mizice pa niso le lepe, ampak tudi uporabne. Veliko jih ima prostorčke, kamor lahko shranjujete stvari. Nanje lahko tudi odlagate pladnje in pijačo (seveda na podstavke, sploh če je lesena) ali pa prigrizke na zabavah. Nanjo postavite skledo z bomboni, ki bodo razveseljevali obiskovalce.

Postavitev v sobi

Lepa mizica lahko temačen in neopazen kot spremeni v prijeten bralni kotiček. Potrebujete le še primerno namizno svetilko. Verjetno si želite, da bi klubska mizica postala sestavni del sobe, ne da bi preveč izstopala ali bila celo v napoto. Če ne veste, za kaj bi jo uporabljali, bo zelo verjetno postala magnet za šaro, zato ji raje določite namen, da postane koristen kos pohištva v primernem delu sobe.

italia_accent_side_table.jpg

Če hočete prostor nekoliko spremenili z osupljivo sodobno klubsko mizico, ne potrebujete niti veliko denarja niti veliko dela. Le malo se razglejte po katalogih in trgovinah, nekaj navdiha pa lahko najdete tudi v naši fotogaleriji.