Družinska hiša ima štiri spalnice in tri kopalnice. Zgradili so jo na mestu starega doma, ki so ga porušili zaradi dotrajanosti. Pri gradnji  na ozki parceli so uporabili zapletene postopke in pametno postavitev oken, saj so vgrajena tako, da v notranjost prepustijo kar največ svetlobe in odsevajo morske valove.

Podaljšek hiše

Zgradba je sestavljena iz betonske konstrukcije, ki se nadaljuje v nadstrešek, namenjen parkiranju avtomobila. Na njem pa je zgrajena terasa za preživljanje prostega časa, do katere lahko stanovalci dostopajo iz spalnice v zgornjem nadstropju. Levo od podaljška je glavni vhod, ki vodi v notranje prostore. Okna v pritličju dopolnjujejo skoraj v celoti zastekljene stene v zgornjem nadstropju.

de_la_costa_home_photos_05_bedroom.jpg

Svetli bivalni prostori

Notranjost je zahvaljujoč številnim oknom svetla in odprta. Streha je rahlo nagnjena, zato je nagnjen tudi strop, ki je obložen z lesenimi deskami. Lesena pa so tudi tla v večini sob in starinsko pohištvo. Stene so za kontrast betonske in prepleskane v nevtralno belo barvo.

de_la_costa_home_photos_02_living_room.jpg

Več fotografij hiše De La Costa pa si lahko ogledate v naši fotogaleriji.