Kompleksna zunanjost, preprosta notranjost

Če je hiša na zunaj videti kot kompleksna mešanica, pa je njena notranjost elegantno preprosta. Ne glede na nekoliko nenavadno obliko stavbe je za glavni nivo značilna transparentnost. Poleg ravnih linij in asimetrije zaznamujejo zunanji videz hiše velike steklene površine na delu, ki gleda na bazen, diskretna zunanja osvetlitev ter lesen opaž na zunanjem delu stavbe. Les je značilen tudi za notranjost, saj je po tleh v večini prostorov položen parket, pa tudi stopnišče je leseno. Tako les kot naraven element predstavlja nekakšno ravnotežje splošnemu modernemu vtisu bivališča.

kew_house_design_project.jpg

Okolica

Okolica hiše prebivalcu ponuja vse, kar si lahko želijo – bazen, kotiček z zelenjem in lep razgled, medtem ko se v interjerju čuti pridih preprostosti in elegance. Široka okna ponujajo razgled tako navzven kot tudi v notranjost hiše. Tako lahko vidimo interjer in prostorne sobe še z zunanje perspektive.

Prostornost in odprtost

Vsako nadstropje je impresivno, ne glede na to, s katerega zornega kota ga opazujete. Ko vidimo hišo, najprej dobimo vtis širnega, odprtega prostora, ki je navzoč v vseh sobah. Za vsak prostor je značilna popolna skladnost – najsi bo to idealna kuhinja, spalnica z ogromno posteljo, ki nas kar vabi, da se spočijemo na njej, ali preprosto in moderno urejena dnevna soba. Tudi kosi pohištva so izbrani tako, da poudarjajo eleganco in moderen videz prostora.

kew_house_design_project8.jpg

Če vas zanima, kako je ta elegantno zasnovana in opremljena avstralska hiša videti še z drugih zornih kotov, si oglejte našo fotogalerijo.