V zgornjem nadstropju tega pariškega stanovanja v dveh nivojih so dve domači pisarni in večji dnevni prostor za druženje z osrednjo jedilnico. V spodnjem delu stanovanja pa najdemo dve spalnici, kuhinjo in manjše območje za obedovanje.

Leseni in kovinski elementi

Tla v tem enkratnem stanovanju so lesena, prostore pa krasi tudi leseno pohištvo ter izpostavljeni leseni in kovinski tramovi, ki obdajajo območje pod stropom. Zaradi lesa je ambient bolj topel in domač, pričara pa tudi bolj rustikalno podobo prostorov, ki so prava mešanica sodobne in klasične opreme ter trendovskega industrijskega stila.

duplex_apartment_in_paris_21hdh.jpg

Dnevna soba

Stene so ovite v nevtralne bele in kremne odtenke, da ustvarijo opazen kontrast, medtem ko je pohištvo v dnevni sobi nenavadnih oblik in živahnih barv. Opazimo lahko modre, rumene, oranžne in rdeče barvne poudarke, zraven katerih se lepo podajo sicer nevtralne barve, okrogli lestenci, okrasne podrobnosti in prikupen dizajn prostora.

Kuhinja

Kuhinja je pravo nasprotje drugim toplim prostorom, saj je urejena v hladnem industrijskem stilu. Stene so bele, tla obložena s črnobelimi ploščicami, kuhinjske omarice so bele in kovinske; kovinske elemente pa pravzaprav najdemo po celem kuhinjskem prostoru od stropa do tal. Pulti so izdelani iz trpežnega betona, ki za pristnejši industrijski slog v prostoru ne sme manjkati.

duplex_apartment_in_paris_29_825x1100.jpg

Več fotografij tega prikupnega pariškega stanovanja pa si oglejte v naši fotogaleriji.