Ta čudovita hiša, imenovana The Wrights Terrace Residence, ima dve spalnici, eno kopalnico, odprt dnevni prostor z jedilnico in kuhinjo, delovni kabinet, garderobo, vinsko klet in vrt neposredno ob hiši.

Opeka in les

Fasada novega doma je obložena z opeko in lesom, ki so ga uporabili tudi za postavitev lesenih tramov poleg vhoda na sprednji strani hiše. Po njih je namreč speljan vertikalni vrt, ki sega vse do vrha strehe. Rastline dajejo potrebno senco temu delu hiše, ki gleda na jug, v najbolj vročih dneh.

wrights_terrace_01_750x562.jpg

Bivalni prostori

Notranjost tega izjemnega domovanja je odprta in prostorna, saj so stropi izredno visoki. Dnevni prostor z jedilnico je urejen okoli visokega kamina, ki se ujema z lesenimi tramovi, pritrjenimi pod stropom hiše. Pohištvo je narejeno iz lesa, v kuhinjo pa so vnesli tudi elemente iz nerjavečega jekla.

amazing_stables_conversion2.jpg

Lastniki so ohranili preproste linije in arhitekturni dizajn, izbrali pa so tudi nevtralno barvno paleto, ki še dodatno poveča prostor. Prostori so elegantna mešanica modernih in tradicionalnih arhitekturnih elementov. Poleg hiše pa stoji še praktična garaža za dva avtomobila.