Osem edinstvenih kolekcij Solidfloor. Vsaka med njimi s specifičnimi značilnostmi in odlikami. Vsaka med njimi odraža svojo edinstveno atmosfero. Zaradi tega so parketi Solidfloor tako zelo posebni.

Country

Country interjer vam daje občutek domačnosti. Naravni materiali in barve ustvarjajo vabljivo in toplo vzdušje podeželske elegance v vašem domu. Gre za občutek: tu želite živeti, to je vaš dom, staro in novo pohištvo se prelivata v popolno harmonijo. Vašo bombažno sedežno garnituro krasi nenavadno število okrasnih mehkih blazin. Spokojni odtenki sivih, naravnih barv kot tudi svetlih barv se s tem stilom odlično ujemajo. Dodatki in osebne zbirke, kot je na primer zbirka slik in fotografij na steni, še dodatno poudarjajo podeželski ambient. Stara, strukturirana marmorna tla oziroma robustne talne površine s toplimi toni dajejo vašemu domu podeželski pridih.

Vintage

Starana tla iz kolekcije Vintage se ujemajo z vsakim atraktivnim okoljem. Kolekcija se osredotoča na uporabo neoporečnih materialov in naravnih odtenkov. Ta lesena tla so videti natančno tako, kot naj bi bila videti. Označena z znamenji življenja ljudi, ki ta tla uporabljajo. Vintage talne obloge prebujajo čustva iz elegantne preteklosti, oživljajo občutek dobrodošlice in avtentičnosti. Vinatge v vaš dom vnese prijetno vzdušje. Vintage je pristen.

Warrant

Kolekcijo Warrant sestavljajo trpežne lesene talne obloge, ki v bivalne prostore vnesejo toploto in prijetno vzdušje. Les v svoji najbolj pristni obliki predstavlja naravno osnovo, ki se dobro ujema z različnimi stili. Talne obloge Warrant so enostavne za vzdrževanje in prijazne do uporabnika. Izbira talne obloge Warrant pomeni odločitev za stilsko trajnost.

alpod_tla1.jpg

Classic

Klasični stil je svoj navdih našel v notranjosti že davno preživelih dni: visoki stropi, čudoviti ornamenti, svetlikajoči se lestenci in romantične oblike. Uporaba luksuznih materialov, srebro in zlato, antično pohištvo in okraski z dekorativnimi oblikami dajejo lep in eleganten videz. Globoke, temne barve, pomešane z belimi in kremastimi toni, še okrepijo ta občutek. Stilistična, klasična notranjost je dopolnjena s prvovrstnimi trajnimi parketnimi površinami, ki so položene na način, ki je zelo opazen. Ta stil odraža veličastnost preteklosti, vendar ga je možno kombinirati z vsem udobjem in prijetnostjo sodobnega časa.

New Classics

New Classics, avtentičnost v sodobnem interjerju. New Classics predstavlja kolekcijo klasičnih vzorcev, navdihnjenih s stilskimi arhitektonskimi elementi 19. stoletja. Talna obloga iz kolekcije New Classics vnese v prostor prav posebno eleganco. Je zavestna odločitev za izbiro preizkušenih oblik razkošja in romantike. New Classics se ujema z osebnim stilom, ki bi ga lahko označili kot udobno ekskluzivnost.

Silver & Gold

Silver & Gold je ekskluzivna kolekcija lesenih talnih oblog visokega sijaja, navdihnjena z bliščem dragih kovin. Je kolekcija izbrane elegance, ki zastopa resnično glamurozen trend. Enkraten videz in izbran dizajn talnih oblog Sliver & Gold vašemu domu podari občutek razkošja in določi njegov značaj. Z izbiro talne obloge iz kolekcije Silver & Gold v svoj dom prinesete izbran dragulj.

Modern

Moderen interjer v kompaktnem, dobro uravnoteženem stilu z odtenki beline in sivine ter s poudarkom ene barve v vaše življenje vnaša strukturo in prostor. Prijetni materiali, na primer steklo in nerjaveče jeklo, so čudovito nasprotje strukturi in teksturi tkanin in preprog. Geometrijske oblike, pogosto v ponavljajočih se vzorcih, ustvarjajo mir in ravnotežje. Moderni interjer se čudovito ujema s prijetnimi mehkimi talnimi površinami. Lahka osnova, ki čudovito odkriva poudarke, na primer odtenke sivih, pa tudi črnih in belih barv.

alpod_tla2.jpg

Earth & Fire

Earth & Fire, talna obloga, ki označuje življenjski slog. Izbrana kolekcija talnih oblog, navdihnjena z umirjenostjo narave in lepoto sodobne arhitekture. Intenzivnost talnih oblog Earth & Fire daje prostoru metropolitanski značaj. Tla predstavljajo močno osnovo za umirjen luksuzni videz prostora. Earth & Fire je oblikovan s strastjo in tako predstavlja pomemben oblikovalski objekt v prostoru.

Black and White

Black and White, inovacija med lesenimi talnimi oblogami. Odtenki sive in kontrasti med temnim in svetlim so osnova te nove kolekcije. Dizajnersko in moderno sta besedi, ki najbolje opišeta kolekcijo Black and White. Oblikujejo jo umirjene oblike in sodobni odtenki. Barvni kontrasti poskrbijo za naravni videz prostora. Talne obloge iz kolekcije Black and White ustvarjajo v bivalnih in delovnih prostorih prijetno vzdušje.

Pure Design

Pure Design: moderna zasnova, združena s toploto iz trajnega lesa. Združite čistost linij s toplino in bogastvom lesa v kolekciji talnih površin Pure Design. Luksuzna tla z vzorcem ploščic zagotavljajo jasnost in prostranost ter dodatno poudarjajo preostali del notranjosti. Pet različnih dizajnov v kolekciji je skrbno uglašenih s trenutnimi trendi modernega življenja. Pure Design je namenjen vsem, ki imajo samozavesten pristop do interjerja.

Lifestyle

Lifestyle je kolekcija lesenih talnih oblog, s katero lahko dobro uravnotežite značaj lesenih tal in modernega interjerja. Široka paleta barv od naravno sive do skoraj belih odtenkov omogoča izbiro prave talne obloge, ki bo v vaš dom vnesla svetlobo in prostornost. Kolekcija Lifestyle je sinonim za udobje in naravno osnovo sodobnega bivalnega prostora. Z izbiro talne obloge iz kolekcije Lifestyle svojemu domu dodate pridih razkošja.

Jani Curl, Alpod