Police

Stenske police naj bodo nekoliko dvignjene, da lahko nanje shranite dragocenosti izven dosega otrok. Takšne police so tudi elegantne ter prostoru dodajo novo dimenzijo. Nanje lahko postavite tudi dekorativne elemente, na primer kristalne vaze.

Prevleke za kavč

Kavč, zofo in sedežno garnituro zaščitite s prevlekami, ki jih lahko snamete in operete v pralnem stroju. Tako boste zaščitili svojo naložbo in sproti odstranjevali madeže in umazanijo. Na voljo je veliko barv in vrst tkanin, vse od bombaža pa do žameta.

long_sofa_living_room.jpg

Košare

Pletene košare s pokrovom lahko uporabite povsod. So prijetnega videza, ni jih težko prestavljati, pa še priročne so za shranjevanje. V dnevni sobi jih lahko uporabljate za spravljanje revij, časopisov in drugih predmetov. Otroci lahko imajo v njej pospravljene igrače. Lahko jih imate tudi v kuhinji ali na balkonu.

lidded_baskets.jpg

Dnevna soba

Spodobno velik televizior bo omogočila, da se vsa družina zbere v dnevni sobi in jo skupaj gleda. Naj bo dobro vidna z vseh kotov. Seveda morate imeti tudi dovolj velik kavč oziroma sedežno garnituro, da se lahko nanjo vsi udobno namestite. Še bolje je, če imate zofo, ki jo raztegnete v posteljo. Namesto dragih preprog imejte cenejše podlage, na katerih se bodo lahko otroci v miru igrali, ne da bi vas skrbelo za madeže.