Običajno je mrzel zimski čas sezona, ko ne moremo preživljati veliko časa na prostem, zato iščemo druge možnosti za sproščanje in preživljanje prostega časa. Večina nas najraje uživa z družinskimi člani ali prijatelji, ki jih povabimo k sebi domov. Morda igrate družabne igre ali se zberete ob večerji, v vsakem primeru pa bo uporaben dodatek vaši notranji opremi biljardna/jedilna miza.

stylish_billiard_dining_table_furniture8.jpg

Premični pokrov mize

Biljardne mize podjetja MBM Billardi so resnično nekaj posebnega, saj jih lahko uporabite tudi za druge namene, kadar vam igranje biljarda ne diši. Zlahka jih namreč preoblikujete v večjo jedilno mizo, ob kateri lahko gostite večje število ljudi, če enostavno položite premični pokrov nazaj na vrh mize. Na izbiro je več modelov takšnih lesenih miz; od klasičnih rjavih do sodobnejših linij z okrašenimi kovinskimi nogami.

stylish_billiard_dining_table_furniture_2.jpg

Od klasičnih do glamurozno modernih modelov

Biljardne/jedilne mize se med seboj razlikujejo glede na stil, na voljo pa je več linij v številnih barvah: Cabochon, Parigi, Bruxelles, Dubai, Londra, Praga, Vienna in Tokio – slednja skupina miz je namenjena za uporabo zunaj. Omislite si lahko takšno mizo, ki se ujema z opremo prostora, a še vedno prikupno izstopa.