Z zdravilnimi učinki

Nekateri verjamejo, da ima kamen, iz katerega je izdelana kad, zdravilne lastnosti, kar je bil tudi pomemben dejavnik pri določanju cene zanjo. Dragoceno kad so sicer prodali na mednarodnem festivalu nakita v Dubaju. Je edinstvena, saj je edina kad, ki je izdelana iz dragocenega kamna, ki ima izjemno zdravilno moč. Tako vsaj trdi skupina Caijou Group, ki ga je izdelala.

bathtub.jpg

Ker je Le Grand Queen samo ena, bo lahko v njej in njeni zdravilni moči užival le tisti neimenovani kupec, ki je zanjo odštel nekaj več kot milijon evrov. Sicer naj bi lepoto in zdravilno moč tega dragocenega kamna občudovale že stare kitajske, egiptovske in arabske civilizacije. Te so verjele tudi, da ima kamen v sebi več kot sto milijonov let staro energijo zemlje in vesolja.

crystal_bathtub_ywkjw_12_1.jpg

Še ena dragocena kad iz kristala

Le Grand Queen je po ceni sicer prehitela še eno dragoceno kopalno kad – kristalno kad, ki je stala ''samo'' 600.000 evrov. Tudi ta je edinstvena, njena prednost pa je, da je dovolj velika za kar tri osebe in naj bi po trditvah proizvajalca zdržala vsaj dvesto let.