Stanovanje leži na podstrešju in v nadstropju nižje v zgradbi v središču španske prestolnice, opremil pa ga je notranji oblikovalec Charlie Diaz. Organizirano in urejeno je tako, da ponuja stanovalcem svetle in prav osvežujoče bivalne prostore, ki so popolnoma odprti in odeti v nevtralne bele in srebrne tone.

Kuhinja v belem

V kuhinji so nameščene bele kuhinjske omarice in jekleni dodatki. Sicer nevtralno in preprosto urejen prostor pa poživijo leseni barvni dodatki in razstavljeno sadje na kuhinjskem pultu. Zraven kuhinje je tudi stopnišče, ob njem pa stoji visoka sobna rastlina.

modern_apartment_freshome051.jpg

Igra barv in tekstur

Oblikovalec je želel pričarati estetsko privlačen in zabaven moderni dom, zato se je poigral z barvami in teksturami. Dnevna soba, ki se nadaljuje v jedilnico in kuhinjo, je sestavljena iz temno rjave sedežne garniture, ki se ujema z lesenimi talnimi oblogami, bele klubske mizice in belih omar, vgrajenih na steno nasproti sedežne garniture. Za dekoracijo je uporabil rjavobel lestenec s cvetličnim vzorcem, belorožnate okrasne blazine, rožnato pregrinjalo, preprogo in uokvirjeno sliko.

Spalnica v rožnatem

Spalnica je v zgornjem nadstropju, kopalnica pa je postavljena neposredno ob njej, tako da sta oba prostora povezana. Za opazen okras je oblikovalec izbral belo posteljnino in rožnate podrobnosti, ki jih med drugim najdemo tudi na preprogi.

modern_apartment_freshome081.jpg

Več fotografij tega navdihujočega stanovanja pa si oglejte v naši fotogaleriji.