Sodobna arhitektura

Bivališče izstopa predvsem po svoji opazni sodobni arhitekturi in beli zunanjosti, ki predstavlja prijeten kontrast karibski modrini. Za hišo so značilne ravne, nepravilne linije. Do glavnega vhoda pridemo po belem stopnišču. Medtem ko stopamo po njem, lahko občudujemo bazen na desni strani.

bonaire_residence_19.jpg

Velika okna in steklene stene

Da je v hiši dovolj svetlobe, poskrbijo velika okna in zastekljene stene in površine. Svetloba si pot v notranjost utira tudi skozi manjše line, ki zaradi odseva morja dobijo prelepo turkizno barvo. Za odprtost poleg steklenih materialov in velikih zrcal poskrbijo tudi visoki stropi v večini prostorov.

l8rko8.jpg

Iz čolna v dnevno sobo

Velika, odprto zasnovana dnevna soba, ki se podaljša v teraso, je opazna že na zunaj. Pravzaprav se lahko stanovalci in gostje po morju pripeljejo do hiše s čolnom, izstopijo na terasi in vstopijo neposredno v dnevno sobo. Za takšne prihode in odhode je v bližini pripravljena majhna jahta.

bonaire_residence_12.jpg

Interjer je impresivne velikosti, vendar pa je opremljen z minimalističnimi, okusno izbranimi kosi in pohištvom. Velika okna ponujajo širok pogled na morje in dajejo prostoru vtis prijaznosti in topline, sploh ob večerih, ko lahko stanovalci občudujejo sončni zahod.

Več fotografij te bele lepotice, ki se kopa v lepoti morja, si oglejte v naši fotogaleriji.